Faalangst

faalangst-rijschool-zwolle-cees

Faalangst rijschool zwolle

Klotsende oksels, trillende handen, knikkende knieën. Sommige mensen kunnen de spanning van een rijexamen niet aan.
Wij kunnen je hierbij helpen en steeds meer mensen maken daar gebruik van.

Wat is faalangst?
Ondanks het feit dat je les hebt gehad en weet wat je moet doen, ben je zo zenuwachtig dat je fouten gaat maken en het examen niet haalt. Dit kan komen door:
• Druk van buitenaf
• Iets wat je hebt meegemaakt wat niet goed ging en waardoor je elke keer zenuwachtig wordt
• Onderschatting van je eigen kunnen

Hoe kunnen we je helpen?
Spanning tijdens een examen is normaal! Gezonde spanning stimuleert je tot goede prestaties. Spanning mag je echter niet beperken! Daarom geeft Autorijschool AA-Landen duidelijk en overzichtelijk les waarin ontspanning en humor belangrijk is en fouten maken mag. Tijdens de les word je telkens weer gewezen op wat goed gaat, wat beter kan en hoe je dat bereikt. Ook heeft Autorijschool AA-Landen een instructeur die gespecialiseerd is in het omgaan met faalangst. Hij kijkt naar de bron van de angst en zal door zijn manier van lesgeven het vertrouwen in eigen rijstijl vergroten.

Speciaal examen voor faalangst bij het CBR
Het faalangstexamen duurt langer dan een gewoon praktijkexamen, namelijk 80 minuten. Het begint met een intakegesprek waarin je rustig je situatie als gevolg van faalangst kunt bespreken. De examinator zal daar in het verdere verloop van het examen rekening mee houden en jou op je gemak stellen. Mocht je onderweg erg gespannen worden, dan kun je time-out (s) aanvragen. Als je kiest voor dit examen, verzorgt Autorijschool AA-Landen de aanvraag voor je.

Kies voor jouw rijbewijs. Kies voor Autorijschool AA-Landen.

Deze website gebruikt alleen noodzakelijke en statistiek-cookies, deze verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons om de website te verbeteren.